Değerli Velimiz / Öğrencimiz

Değerli Aday Velimiz / Aday Öğrencimiz

2022-2023 Öğretim Yılı için kayıt kabullerimiz aşağıdaki işleyiş doğrultusunda yapılacaktır.

Ana sınıfı, ilkokul 1-2.  sınıflara kayıt

-Velilerimizle yapılan tanıtım görüşmesi sonrasında öğrencimiz, rehberlik birimi tarafından tanıma görüşmesine davet edilir.  Bu süreçlerin tamamlanmasından sonra kayıt işlemlerine başlanır.

3.- 4. sınıflar ve ortaokula kayıt için

-Velilerimizle yapılan tanıtım görüşmesi sonrasında öğrencimiz, yabancı dil ve akademik dersler seviyesini ölçmek için bir Seviye Belirleme Sınavına alınır.

-Öğrencimiz sınav sonrasında rehberlik birimi tarafından tanıma görüşmesine davet edilir.  Bu süreçlerin tamamlanmasından sonra kayıt işlemlerine başlanır.

Liseye kayıt için

-Velilerimizle yapılan tanıtım görüşmesi sonrasında ara sınıflar için öğrencimiz, yabancı dil ve akademik dersler seviyesini ölçmek için bir Seviye Belirleme Sınavına alınır.

* 9. Sınıflar için Liseler Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre yapılacak değerlendirme sonrasında kayıt işlemleri gerçekleştirilir.