Filiz Okulları - Eğitim Filizlenecek

Kurumumuz Kayhan Karlı tarafından kurulan Yenilikçi Öğrenme Merkezi ile Beceri Odaklı YÖM Eğitim Programı’nın uygulanması, Öğretmen eğitimleri ve içeriğin denetlenmesi konusunda anlaşmıştır.

Kaynak: Yenilikçi Öğrenme Merkezi

Kayhan Karlı: Yaklaşık yirmi sene boyunca eğitimci ve eğitim yöneticisi olarak görev almış olup liderlik ve liderlerin geliştirilmesi konusunda türkiyenin birçok ilinde konuşmalar yapmış ve eğitimler düzenlemiştir.

Türkiye’de özel okullarda ve yurtdışında öğretmenlikle başlayan kariyerine eğitim yöneticiliği ile devam etmiştir. AKA Koleji ve TED Bursa Kolejinde Genel Müdür Olarak hizmet vermiştir. Garanti bankasının desteğiyle kurulmuş olan Öğretmen Akademisi Vakfında Kurucu Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

2011 yılı mart ayından bu yana ülke genelinde yapmaya başladığı “21. yüzyılın Okulu ve Öğrenme” başlıklı konferanslar serisiyle yirmi beş binden fazla eğitimciye Dijital teknolojiler, Küreselleşme ve Beyin araştırmalarının eğitimi ve okulu nasıl değiştirdiğini anlattı ve sürdürmekte.

Şu anda Yenilikçi Öğrenme Merkezi ve YÖM Okulları Kurucusu olarak çalışmaktadır.

Kayhan Karlı, Eğitimciler için mesleki gelişim programlarının tasarlanması ve sunumu konusunda önemli bir deneyime sahiptir.

• İletişim becerileri,
  • Öğrenme Yoldaşlığı,