Okulumuzda yürüttüğümüz "Okuyan Çocuklar Projesi" Ekim ayı etkinliklerinde bugün, yazar ve senarist Atay Sözer'i öğrencilerimizle buluşturduk. Yazara ait Dünyayı Kurtaran Arı kitabından kahramanları canlandıran 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, onları hayata geçiren Atay Sözer'le keyifli bir sohbetin ardından kitaplarını imzalattılar. İkinci bölümde Güzel Atlar Ülkesi kitabını okuyan 5. sınıf öğrencilerimizin de meraklı sorularını içtenlikle cevaplayan Atay Sözer'e teşekkür ederiz.
Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nı hafta boyunca okulumuzdaki kitap standından aldığımız kitaplarla ve sınıflarımızda tüm gün süren renkli etkinliklerle kutladık. Okuyan her çocuk, düşünen bir yetişkin olur. Dünya Çocuk Kitapları Haftamız Kutlu Olsun.